Kevät-Kutituksen koko ohjelma 17.3.2019:
Espoon kulttuurikeskus

Vuokko Hovatta ja Lastenorkesteri Sisidisko -konsertti
Tapiolasali, klo 12.00

Sisidisko:
Vuokko Hovatta - laulu
Kalle Chydenius - laulu ja basso
Lasse Sakara - kitara & kosketinsoittimet
Anssi Sopanen - rummut ja lyömäsoittimet

Liput ja lisätiedot:
Konsertin kesto n. 45 min.
Liput 10 €, perhelippu (4 lippua) 30 €+ toimitusmaksu (alk.1 €)
Osta liput täältä (Lippu.fi) Liput ovelta klo 11.00 alkaen.

Sisidisko on yhtä kuin Sisi ja Carlos (Vuokko Hovatta ja Kalle Chydenius), jotka yhtyeineen tuovat tuulahduksen maailman liukkailta diskolattioilta. Glitteriin puetut lastenlaulut ja aidot 70-luvun diskohitit pyörittävät lanteita iästä riippumatta.
Ihastuttava Sisi (Vuokko Hovatta) valottaa orkesterin syntyä seuraavasti:
”Tämä uusi lastenkonsertti kasattiin basisti Kalle Chydeniuksen alias Carlosin kanssa sellaisista biiseistä, joita itse haluaisimme kuunnella. Otimme mukaan vain musiikkia, johon jommallakummalla meistä on henkilökohtainen suhde ja yhdessä bändin kanssa kuorrutettiin kaikki diskoglitterillä.

Olen itse asiassa levyttänyt kaksi keikoilla kuultavaa biisiä. ’Piparkakkutalossa’ on jo vuosikymmenien takaa 1980-luvulta, kun levytin Tapiolan kuoron porukan kanssa ’Lapset siinä hyörii’ -levyn. ’Sikojen rakkaus’ on Ilpo Tiihosen runo ja suloinen rakkausvalssi, jonka lauloin Paula Vesalan säveltämänä ensimmäiselle Ipanapa -levylle vuonna 2007, kun lastenmusiikkia alettiin tehdä kunnianhimoisesti uudesta näkökulmasta. Tarkoituksena oli silloin tehdä musiikkia, johon aikuinen kuulijakaan ei heti kyllästyisi.

Oleellinen osa kokonaisuutta on tietenkin visuaalisuus. Konsertissa pukeudun kierrätyshengessä pukuun, joka minulla oli aikanaan Linnan juhlissa. Vain parasta lapsille”, kuvailee Vuokko Hovatta.

 

Kutitus-disko ja naamiaiset
Klo 11-15, Louhisali, vapaa pääsy

Naamiaisdiskon levyt pyörittää DJ Mikke, mukana menossa tanssijat, jotka johdattavat pikkutanssijat tanssin myötä eri puolelle maapalloa ja Ruffle Armyn ekoglittertatuoinnit. Prinsessat, ritarit ja ihan kaikki, tervetuloa naamiaisiin!


Askartelutyöpajat
Klo 11-15, aulatilat, vapaa pääsy
Askartele discopallo Hupsansaa ry:n ohjauksessa ja riennä diskoilemaan! Kierrätyskeskuksen pajassa tehdään omat ihanat keppihepat. Aulassa pääset nauttimaan Espoon musiikkiopiston pop up -esityksistä sekä Aalto-yliopiston pop up -näyttelystä. Kirjastossa tietovisaillaan ja pääsee osallistumaan kirja-arvontaan! Paja-tilassa pääset askartelemaan kissanaamarin.

Kevät-Kutitus lasten disko -kiertää Espoossa!

La 30.3. klo 15-17 Lasten kulttuurikeskus Aurora
La 6.4. klo 11-13 Kannusali / Nekka
La 13.4. klo 13-15 Ruskatalo
Su 14.4. klo 13-15 Karatalo
Su 28.4. klo 13-15 Saunalahden koulu
La 4.5. klo 15-17 Sellosali

Jokaisessa tapahtumassa talon näköinen sisältö, lasten disko sekä Kutitus-kissat Viksu ja Viiksi.

Sydämellisesti tervetuloa!