Kutituksen tämän vuoden esityksiin kuuluu  konsertteja, disko ja lasten improa!

LAUANTAI 3.10.2020

10.00 – 10.45 Hilla ja salaperäinen saarni | Louhisali
Reipas ja huoleton Hilla ilahduttaa koko perhettä uudessa värikylläisessä konsertissa Hilla ja salaperäinen saarni. Konsertti ja sen tarina sekä visuaalinen maailma pohjautuu syksyllä 2019 ilmestyneeseen samannimiseen kirjaan. Kekseliäs Hilla tempautuu ystäviensä kanssa mukaan seikkailuun, jossa musiikki lomittuu metsän tarinaan. Jännittävien tapahtumien mukana tutustutaan uuteen sekä leikitään rytmein ja hauskoin ääntein. Konsertin akustisin instrumentein soittava upea 5-henkinen orkesteri saa seurakseen myös espoolaisen Päivänkehrän 5. musiikkiluokan kuoron ja Hillan 3D-virtuaalikaverin Iivarin. Kolmiulotteinen maailma on kehitetty yhteistyössä Aalto-yliopiston Laserkeilauksen huippuyksikön ja Turun yliopiston Tulevaisuuden teknologioiden laitoksen kanssa.

3D- ja virtuaalihahmot yhteistyössä Aalto-yliopiston Laserkeilauksen huippuyksikön ja Turun yliopiston Tulevaisuuden teknologioiden laitoksen kanssa.

Suositusikäraja 3 vuotta
Kesto 45min
Liput 12€, perhelippu 40€ (min.4 lippua) + toimitusmaksu (alk.1€)
Lippu.fi

16.00 – 18.00 Lasten Improvisoidut Klassikot | Louhisali
Miksi kiertää Suomea teatteriesitysten perässä, kun voit kokea historian keskeiset teokset Improryhmä Kolinan Improvisoiduissa klassikoissa?

Jokainen klassikko perustuu alkuperäiseen tekstiin, mutta koska yleisö saa vaikuttaa näytelmän kulkuun, paljastuu tarinoista yllättäviä käänteitä ja dramaattisia sivujuonteita. Oliko Viulunsoittaja todella katolla? Oliko Frozenin Olaf sittenkin tehty vaahtokarkeista?

Suomen suosituin improryhmä Kolina esittää improvisoituja klassikoita Espoon kulttuurikeskuksen Kutitus-festivaaleilla Louhisalissa lauantaina 3.10.2020. Kutituksessa nähdään kaksi klassikkoa, mutta mitkä? Sinä voit vaikuttaa siihen äänestämällä osoitteessa kolina.fi/klassikot. Äänestämällä voit voittaa kaksi vapaalippua esitykseen!

Äänestysaikaa on 30.8.2020 asti.

Kesto: 2 h, sis. väliajan
Ikäsuositus 8v.
Liput: 12,00€, Perhelippu 40€ (min.4 lippua) + toimitusmaksu (alk.1€)
Lippu.fi

SUNNUNTAI 4.10.2020

10.00 - 15.00 Kutitus-Disko | Louhisali
Perinteisessä Kutitus-diskossa laitetaan tanssitossut törisemään! Mukana jamittamassa Kutitus-kissat Viksu ja Viiksi. Aikuiset sallittuja lasten seurassa!

13.00 - 13.45 Pikku Papun Orkesteri ja Satu Tuomisto Projekti esittävät: Tanssiva takapiha | Tapiolasali
Tervetuloa mukaan Kutitus-festivaaleille koko perheen tanssivaan konserttiin, jossa tutut vekkulit papulaulut saavat uuden liikkuvan muodon. Esityksessä käsitellään puutarhanhoitoa, kierrätystä, ystävyyttä sekä toisistamme ja maailmasta välittämistä. Tässä soivassa tanssiteoksessa kaikki pääsevät tanssimaan, laulamaan ja leikkimään.

Takapihalla tavataan!

Kesto: 45min.
Soveltuu kaikenikäisille
Liput: 12,00€, Perhelippu 40€ (min.4 lippua) + toimitusmaksu (alk.1€)
Lippu.fi