<strong>Eija Ahvo &amp; Muumiperheen lauluretki-orkesteri</strong>

Tove Janssonin luomat ja suomalaisten rakastamat Muumit täyttävät tänä vuonna 70 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Muumiperhe tekee lauluretken Kutitus-festivaalille!

Konsertti perustuu Muumiperheen lauluretki -kirjan ja -levyn sisältämään musiikkiin. Sävellykset Hannele Huovin teksteihin on tehnyt Soili Perkiö. Mukana on 7-henkinen orkesteri, jonka orkesterinjohtaja ja CD:n tuottaja Matti Kallio kuvailee produktiota näin: ”Albumin johtoajatuksena oli tehdä mukavaa, innostavaa ja mielenkiintoista muumimusiikkia lapsille. Lapset ovat tunnetusti vaativa yleisö, ja mielestäni lastenkulttuuria tulisi tehdä rehellisesti ja kunnianhimoisesti - Tove Janssonin Muumi-tuotanto on tässä mielessä paras mahdollinen esikuva.” Muumiperheen lauluretki -CD palkittiin tänä vuonna lastenalbumi-Emmalla!

”Lauluissa ei kurkotella korkealle, vaan ollaan tässä ja nyt, pienessä lähipiirissä. Tunnelmassa on vekkulia virnettä ja syvää rauhaa lomittain, aivan kuin Tove Janssonillakin.” (HS Mari Koppinen)

Mukana kiertueella ovat elävän orkesterin lisäksi tähtisolistit Eija Ahvo ja Markus Bäckman. Konserttia kuvittaa projisoinnit, joista vastaavat Muumiperheen lauluretken kuvittaneet ansioituneet muumikuvittajat Riina ja Sami Kaarla.

<strong>Esitys sopii kaiken ikäisille</strong>
<strong>Kesto</strong> n. 50 min
Esitys on suomenkielinen

<strong>Hinta</strong> 8,50/17,50€ <span style="text-decoration: underline;"><a href="http://www.lippu.fi/kutitus-2015-Lippuja.html?affiliate=ADV&amp;doc=artistPages%2Ftickets&amp;fun=artist&amp;action=tickets&amp;erid=1436464&amp;kuid=450518" target="_blank">Lippupiste</a></span>

Jaa julkaisu:

Comments are closed.